۰.۱۱
۰.۰۳
همانگونه که مشاهده میشود مقدار P-Value محاسبه شده (۰.۰۳ ) کمتر از سطح خطای در نظر گرفته شده (۵درصد ) می باشد بنابراین وجود رابطه معنادار در این فرضیه پذیرفته خواهد شد. و لذا مثبت بودن ضریب متغیر فوق نشان دهنده ی یک رابطه مثبت بین ریسک نقدشوندگی و بازده غیرعادی سهام است. در یک جمله می توان گفت بین ریسک نقدشوندگی و بازده غیرعادی سهام یک رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد.
فرضیه دوم: بین نقدشوندگی محاسبه شده براساس شاخص آمیوست و بازده غیرعادی سهام رابطه معنی داری وجود دارد
در این فرضیه رابطه بین شاخص آمیوست و بازده غیرعادی سهام مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده از آزمون این فرضیه نشان می دهد که بین ریسک نقدشوندگی و بازده غیرعادی سهام رابطه منفی و معناداری وجود دارد. خلاصه نتایج حاصل از این فرضیه به شرح زیر می باشد:
(جدول۵-۲) خلاصه نتایج آزمون فرضیه دوم (فرعی اول)
آماره F
احتمال آماره F
ضریب تعیین تعدیل شده
آماره دوربین واتسون
ضریب متغیر
معنی داری
( P-Value)
۱.۷۷
۰.۰۰
۰.۱۲
۲.۳۰
۲.۳۶-
۰.۰۰
همانگونه که مشاهده میشود مقدار P-Value محاسبه شده (۰.۰۰ ) کمتر از سطح خطای در نظر گرفته شده (۵درصد ) می باشد بنابراین وجود رابطه معنادار در این فرضیه پذیرفته خواهد شد. و لذا ضریب متغیر فوق نشان دهنده ی یک رابطه منفی بین معیار آمیوست و بازده غیرعادی سهام می باشد. در یک جمله می توان گفت بین نقدشوندگی با شاخص آمیوست و بازده غیرعادی سهام یک رابطه معکوس و معناداری وجود دارد.
فرضیه سوم: بین نقدشوندگی محاسبه شده براساس شاخص آمیهود و بازده غیرعادی سهام رابطه معنی داری وجود دارد.
در این فرضیه رابطه بین معیار آمیهود و بازده غیرعادی سهام مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده از آزمون این فرضیه نشان می دهد که بین معیار آمیهود و بازده غیرعادی سهام رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. خلاصه نتایج حاصل از این فرضیه به شرح زیر می باشد:
(جدول۵-۳ ) خلاصه نتایج آزمون فرضیه دوم (فرعی دوم)
آماره F
احتمال آماره F
ضریب تعیین تعدیل شده
آماره دوربین واتسون
ضریب متغیر
معنی داری
( P-Value)
۱.۷۹
۰.۰۰
۰.۱۲
۲.۳۰
۰.۰۰۱
۰.۰۲